Skip to content

online reporting & webzines.

Zo werkt het

Kleppr werkt simpel. Ons team helpt je op weg en stelt samen met jou het concept, design en de techniek samen om jouw ideale uitgaven te maken. Zo heb je de beste basis voor effectieve publicaties.

01. kick off

Een Kleppr-traject begint met een uitgebreide intake. We leren je merk kennen en maken we een plan om samen de doelstellingen van jouw publicatie te behalen.

02. concept & design

We geven je publicaties online aantrekkingskracht op maat. Dat doen we met een onderscheidend conceptvoorstel en design, dat we samen finetunen tot het gezicht van je publicaties.

03. ontwikkeling

Onze ontwikkelaars maken jouw publicatie technisch op maat volgens jouw wensen. We maken je publicaties sneller en slimmer dan ooit. Simpelweg door de beste functies voor online publiceren en rapporteren te bundelen in jouw publicatie. Zo krijg jij precies wat je nodig hebt.

04. content-creatie.

Doe het zelf of laat het doen door onze content specialisten. Gekwalificeerde ontwerpers, tekstschrijvers, fotografen en animators laten jouw verhaal spreken. Dat merk je aan de resultaten.

05. vullen & publiceren.

Ons team vult jouw Kleppr met content. Natuurlijk heb je met Kleppr ook zelf de mogelijkheid om de je publicatie naar jouw hand te zetten met de Kleppr-editor. Na het toevoegen van de content kan jouw publicatie de wereld in op een (sub) domeinnaam naar keuze.

06. continu rapporteren.

Na het publiceren biedt Kleppr je de mogelijkheid om jouw publicatie up-to-date te houden met een interval die bij jou past. Zo kun je bijvoorbeeld jouw stakeholders elk kwartaal een update geven van de belangrijkste KPI’s van jouw organisatie.